Dagen før dagen... og noget om kapsejlads!

Sejltur i Skærgården

Selvom jeg stadigvæk skylder et indlæg om vores kapsejlads Sjælland Rundt (og det skal nok komme) så vil jeg benytte lejligheden til at fejre, at sommeren er kommet til Danmark… for en kort stund! Findes der en bedre måde at fejre solskinnet i Danmark end en lille billedeserie fra vores kære naboland, Sverige? I forbindelse med en arbejdstur til Göteborg, snuppede jeg lige en sejltur i solskinnet og udforskede den svenske Skærgård. Desværre var turen ikke for sejl, men med en gummibåd og en meget sød svensk guide (samt nogle andre turister, men dem snakker vi ikke om)

Netop fordi vi sejlede i gummibåd og med høj fart, havde vi mulighed for at komme længere ud i Skærgården end hvis vi havde sejlet i en almindelig turistbåd, for slet ikke at snakke om, hvis vi havde sejlet for sejl. Solen skinnede, Skærgården tog sig ud fra sin bedste side og henledte tankerne på tv-serien “Vi fra Krageøen”. Andre der husker Trunte og Bådsmand???

Vi sejlede ud fra Göteborg, op omkring Björkö og forbi Hälsö, Öckerö og Hönö.

Nok snak, tag et kig på et område, der er blevet tilføjet på min liste over steder, jeg gerne vil tilbage til. Billederne er med vilje lagt op uden redigering og filter, da sol og blåt hav ikke behøver retouch.

img_9638

img_9640

img_9639

img_9644

img_9652

img_9653

img_9657

img_9659

img_9661

img_9664

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen... og noget om kapsejlads!