“Don’t tell me how educated you are, tell me how much you have travelled”
Gennem de sidste 15 år har jeg rejst, og hvis jeg ikke har rejst, så har jeg drømt om at rejse eller arbejdet på andres rejser. Jeg har dykket i Thailand, kørt på hundeslæde i Lapland, vandret på en gletcher på Island og guidet turister ved pyramiderne i Egypten. Med andre ord, bag denne blog sidder en globetrotter, der har været lidt over det hele og som har prøvet lidt af hvert.

Når jeg ikke drømmer om at rejse, så skriver jeg, hvilket er grunden til, at denne blog holdes i live. Jeg elsker at skrive og elsker især at skrive om mine rejseoplevelser.
Her på bloggen finder du rejsebeskrivelser, tips og gode råd om destinationer og oplevelser, masser af rejsebilleder og ikke mindst en del om min nye hobby, nemlig sejlads (som med lidt god vilje godt kan kombineres med et rejsetema)
Bloggens navn udspringer af de ændringer, der skete i mit liv, da jeg for et par år siden vendte hjem til Danmark med ønsket om en mere stabil tilværelse. Af og til kan jeg nemlig stadigvæk godt føle mig lidt som en globetrotter på dybt vand.
God læselyst 🙂