Vi øver knob...

Første dag i sejlerskole

I går startede jeg langt om længe på sejlerskolen. Efter et langt efterår og en endnu længere vinter, så skete der endelig noget på sejlerfronten. Selvom vi stadigvæk har to måneder, inden vi kommer på vandet, så tager vi hul på spændingen med et introduktionskursus. Eller Knob og Stik, som det så sejler-agtigt hedder.

Alle de nye elever er fordelt på to introkurser, så indtil videre har jeg mødt halvdelen af dem, jeg skal tilbringe de næste to år sammen med. Det er en blandet flok… meget blandet! Antallet af unge venindepar var overraskende stort, så jeg tænker at Theis og Emil, nok ikke har levet forgæves. Nogle havde sejlet før, andre havde aldrig holdt et tov i hånden.

På en eller anden mærkelig måde var det et kæmpe anti-klimaks at starte på skolen. Jeg ved ikke, om jeg bare var i dårligt humør, men jeg sad lidt med følelsen af, at de introduktioner til skolen og klubben, der blev givet, kunne have solgt produktet lidt bedre. Jeg ved godt, at folk i en sejlklub er der på 100% frivillig basis, så man kan ikke forvente, at alle er lige gode til at stille sig op foran en forsamling med entusiasme og overbevisning. Måske er jeg miljøskadet, fordi jeg i mange år har arbejdet med mundtlig kommunikation og fortælleteknikker, men jeg gik derfra med en lidt flad fornemmelse.

Men jeg nægter at lade det påvirke min lyst til at lære at sejle for det er jo det, jeg er der for. Jeg glæder mig helt vildt til at komme på vandet og synes faktisk, at det er lidt uretfærdigt, at jeg stadigvæk skal vente to måneder inden det sker.

Eftersom kurset hedder Stik og Knob, så lærte vi selvfølgelig at binde et par knuder. Nedenfor ser du min udgave af et dobbelt halvstik om egen part, samt et ottetalsknob.

img_8974

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi øver knob...