En sejlerfødselsdag

Bådklargøring

Solen titter frem og foråret nærmer sig. Det betyder, at der så småt begynder at komme liv rundt omkring på havnene igen. Bådene skal gøres klar til at komme i vandet efter en lang og grå vinter på land. Skolebådene i sejlklubben trænger også til en kærlig hånd, så vi var nogle stykker, der havde meldt os til at hjælpe med klargøringen. Det kunne have fundet sted i regn og slud, men vejret var med os og solen varmede fra en blå himmel.

Jeg har lidt forstand på værktøj og ingen forstand på både, men heldigvis blev vi grundigt introduceret til arbejdet, inden vi gik i gang. Jeg ordende bund sammen med en ældre herre ved navn Jesper. Til at starte med sagde Jesper ikke så meget. Han fortalte dog, at han havde sejlet i gaffelrigger på Furesøen som barn og havde for et par år siden solgt sin båd, da han ikke gad vedligeholde den. Han vil hellere bare sejle. Efterhånden som dagen skred frem, fik Jesper snakkede sig varm, hvilket var meget hyggeligt, dog stoppede han med at arbejde, hver gang han skulle fortælle mig noget, hvilket jo ikke var så godt for arbejdsflowet. Multitasking er vist ikke hans spidskompetence, men det var super hyggeligt og det er jo det vigtigste i sådan en sejlklub.

Vi var et par stykker fra sejlskolen, der hjalp til og jeg blev forbavset over at høre, at de alle sammen ejer en båd. Ingen af dem kan hverken sejle og ordne både, men det kan man jo passende lære på sin egen båd. Hvem der bare ejede en båd!

img_9037

img_9036

img_9035

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sejlerfødselsdag