Efterårsferie: Krydstogt på Nilen

Friday Findings – Rejsemesse

I weekenden finder den årlige rejsemesse i Øksnehallen sted. Traditionen tro samles et bredt udvalg af rejsebureauer og rejsearrangører med gode tilbud og masser inspiration til kommende rejser. Jeg plejer at blive grebet af stemningen og har flere gange slæbt farvestrående kataloger med hjem i håbet om en fremtidig rejse. Af hensyn til regnskoven har jeg dog begrænset mig de senere år og i stedet indsnuset stemningen på stedet. Som alle andre steder, hvor destinationer og rejseforme bliver præsenteret, kan du søge inspiration, lære om nye lande og oplevelser, eller bare blive forundret over, hvor mange forskellige rejseudbydere, der findes i et land som Danmark. Det plejer at være super hyggeligt, men kom tidligt og tag tålmodigheden med, for messen plejer at være godt besøgt.

Messen finder sted lørdag d. 20 oktober og søndag d. 21 oktober, begge dage kl. 10-17.

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie: Krydstogt på Nilen