Friday Findings - Rejsemesse

Friday Findings – Gratis rejseforedrag

Denne uges Friday Findings er i den grad et tip, der kan vække rejselysten. Går du med tanker om en eksotisk rejse, der strækker sig lidt længere end de 14 dage til Gran Canaria uden at være helt sikker på, hvor turen skal gå til, så kunne dette lille tip måske give lidt afklaring. Langt de fleste rejsebureauer tilbyder gratis rejseforedrag. Det er ganske uforpligtende, du er ikke nødt til at købe en rejse hos selskabet eller til den pågældende destination. Du kan bruge foredraget til inspiration til dine egne oplevelser eller til at lære lidt mere om de enkelte lande. Hvis du overvejer at bruge det pågældende rejsebureau, så kan du også bruge foredraget til at snuse lidt til deres produkter og vurdere, om deres service lever op til dine forventninger.

Måske har du slet ikke en rejse i tankerne… Så kan et rejseforedrag også være en kærkommen mulighed for at drømme sig lidt væk. Jeg har været til utallige foredrag for at lytte, lære om destinationerne og søge inspiration til noget, der måske engang ude i fremtiden bliver til en rejse. Det er som regel rejseledere med et stort kendskab til destinationerne, der afholder foredraget, så der bliver delt ud af en solid viden.

Rejsebureauerne reklamerer for deres foredrag på deres hjemmeside. Her skal man ofte tilmelde sig, for at sikre sig en plads, men som sagt er det uforpligtende og plejer at være en rigtig hyggelig oplevelse.

Mine foretrukne rejsebureausforedrag finder du hos Jysk Rejsebureau, hvis du vil backpacke og Albatros Travel, hvis du er til kulturelle grupperejser. Har du et sabbatår eller vil høre mere om grupperejser for unge, så er Adventuredk også en mulighed. Kigger du på nogle af de andre store rejsebureauer i Danmark, så afholder de højst sandsynligt lignende arrangementer, så det er bare at finde et rejsebureau, der ser ud til at kunne vække rejselysten i dig.

Et minde fra min rundrejse i Indien i 2015

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Globetrotter På Dybt Vand er i November med i en konkurrence om at blive månedens plusblogger, læs mere om konkurrencen her. #Bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Findings - Rejsemesse