Naturoplevelse vs. filmkulisse

Friday Findings – Hej Far, Kære Emil

Så er der endelig nyt fra Kurs Mod Fjerne Kyster. Viste du, at familiens to bøger, Hej Far, Kære Emil og Alt Godt fra Havana er indtalt som lydbøger af familien selv? Ja, det vidste du nok godt, men viste du også, at Hej Far, Kære Emil er tilgængelig som podcast helt kvit og frit?

Denne uges Friday Findings er en anbefaling til alle, der savner familien Beha Erichsen. Selvom du har læst bogen, så vil jeg alligevel anbefale podcasten. Det tilføjer lige en ekstra dimension, at det er Mikkel og Emil selv, der snakker.

Podcasten er tilgængelig i Itunes eller hvor du nu henter dine podcasts. Hvert uge kommer der et nyt kapitel op, så du kan bare lytte løs. Den er udgivet i samarbejde med Saxo Premium, hvor du finder både Hej Far, Kære Emil og Alt Godt fra Havana som lydbog. Premium kræver abonnement, men podcasten er gratis.

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Globetrotter På Dybt Vand er i November med i en konkurrence om at blive månedens plusblogger, læs mere om konkurrencen her. #Bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturoplevelse vs. filmkulisse