9 rejser, du skal på inden du bliver 30

Friday Findings – MicMic

Foto: micmic.dk

Denne uges Friday Findings er umiddelbart ikke rejserelateret og så alligevel. Indehaveren af MicMic er nemlig inspireret af sine ophold i udlandet, når hun designer sine produkter der blandt andet består af tasker, computer sleeves, punge og nøgleringe i læder af høj kvalitet. Alle designs er navngivet efter steder, hvor Michala, som står bag den lille virksomhed, har besøgt og til hvert design knytter sig en lille historie om stedet.

Produkterne er unikke og rustikke i looket, men stadigvæk streamlinet nok til, at de passer til enhver stil. Min personlige favorit er Siem bæltetasken (se billede) En bæltetaske (båret over skulderen) er guld værd på en rejse.

Besøg MicMic her.

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 rejser, du skal på inden du bliver 30