Planlægning af Japanrejse 1.0

Bådklargøring i bådkollektivet

Alle der har med både at gøre, bander det danske forår (eller hvad vi nu skal kalde det) langt væk. Især Påsken er tiden, hvor bådene bliver gjort klar, inden de skal i vandet igen. Det er bare ikke til at lave noget, når vi stadigvæk døjer med nattefrost og åbenbart også sne! Som regel skal båden have en omgang maling eller skal fuges med materialer, som ikke kan tørre i det kolde vejr. Så alle afventer og håber på varmere tider.

Sådan er det også på den lille båd, jeg har købt mig ind i. I en kold vintermåned fik jeg den skøre ide, at købe mig ind i et bådkollektiv i min lokale sejlklub. Sidste sommer sejlede jeg et par gange på den lille Albin Ballad og nød at være om bord på en rigtig lille turbåd, fremfor de meget skrabet skolebåde. Jeg besluttede mig for, at jeg denne sommer både skulle give den gas som “båd-ejer” og skolesejler… Ca. en måned senere fandt jeg ud af, at jeg er gravid og pludselig så jeg sommerens sejlerplaner sejle væk. Selvfølgelig kan man sejle, når man er gravid, men er det rart at sejle?! Efter mange overvejelser har jeg besluttet at sætte skolen på stand by, men fortsætte i bådkollektivet, hvor jeg har mere frihed til at sige fra og hvor jeg i princippet kan lade være med at sejle, hvis jeg ikke har lyst. Så jeg håber på nogle lune sommeraftener, hvor jeg kan sejle ud med de andre i lille Vesla. Målet er at holde sejladsen ved lige, mere kan jeg nok ikke forvente i denne sæson.

Med i et bådkollektiv følger også noget vedligeholdelse og da vi skal i vandet i midten af april, så har vi ikke tid til at vente på varmere vejr. Så der var ikke andet at gøre end at pakke sig godt ind og tage på havnen, hvor de sidste par dage er blevet brugt på at krydse nogle punkter af på den lange to-do liste. Så må vi håbe, at det der forår snart kommer til Danmark.

img_0856

img_0854

img_0857

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af Japanrejse 1.0