Udflugt til Nisyros

Velkommen til Samos og Blue Awards

Jeg er langt om længe kommet til Samos og er ved at falde til. Vi startede hårdt ud og jeg har endnu ikke haft en fridag siden jeg forlod DK. 

Jeg har heldigvis haft mulighed for at vaske tøj og købe lidt ind. Tøjvasken var dog et større projekt, da min lejlighed er meget fugtig. Gården som lejligheden ligger i, er konstant i skygge, så det hjalp heller ikke at stille det udenfor. Generelt er jeg ret tilfreds med min lejlighed, men fordi her er så koldt og solen ikke varmer nok endnu, så er der meget fugtigt og klamt undendørs. Jeg forsøger at lufte godt ud og tænde starinlys. Forhåbentlig bliver det bedre, når det bliver varmere. 
Dagen efter jeg ankom, fik jeg at vide, at jeg samme aften skulle i uniform til et arrangement på rådhuset i Samos Town. Det kom lidt bag på mig, da jeg ikke engang havde fået uniform endnu. Men så må man låne og dagen efter min ankomst var jeg til Blue Awards. Det er en række priser, der hvert år gives til de hoteller, der har klaret sig bedst i sidste sæson. 
Derudover blev der snakket lidt om nordiske gæsters krav og vaner, når de tager på ferie. 
Vi vil gerne have hurtigt og gratis wifi. 
Vi vil gerne motionere.
Vi vil gerne spise lokale råvare. 
Kan I nikke genkendende til det???

Lidt af den blå uniform


Det var alt for denne gang, nu vil jeg gå i seng! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udflugt til Nisyros