Vejret på Kos...

Udflugt til Nisyros

Jeg kan dårligt påstå, at jeg har været på Kos for jeg har ikke været andre steder end på hotellet. Vi har træning hver dag fra morgen til aften og hotellet ligger for langt væk til, at vi bare lige kan smutte til nærmeste by.

Lørdag var vi dog på udflugt, bare ikke på Kos, men til naboøen Nisyros. 
På Nisyros ligger en aktiv vulkan, der ikke har været i udbrud længe, men den er alligevel meget levende. Vulkanen er nede i et enormt krater, hvor jorden er helt varm, nogle steder så varm, at vandet på overfladen koger. Det var en meget mærkelig oplevelse at blive varmet op nedefra (husk nu hvor koldt, her er!) og høre lyden af boblende vand, der koger. Jeg har forsøgt, at filme vadet, der koger, men det er lidt svært, at se på videoen. Det kan dog høres tydeligt. Kig her!

 Jeg er glad for, at vi besøgte vulkanen i køligere temperaturer, for lugten af svovl var meget kraftigt og det er nok ikke så rart i 35 graders varme. Lugten af svovl kan bedst sammenlignes med lugten af rådne æg!

Efterfølgende gik turen til en den lille by Nikia, der er som taget ud af et græsk postkort. Hvide huse med blå døre, samt en sød lille kirke! Samtidig var der en fantastisk udsigt ud over vulkanen. 
Til slut sidste vi frokost på en lille cafe ved havnen. Det var dejligt, at komme ud og opleve lidt andet end hotellet og undervisningen.
Vulkanen på Nisyros

Byen Nikia


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejret på Kos...