De bedste tips kommer fra gæsterne...

Julestemningen er kommet til Lanzarote

Når man bor og arbejder som vi gør, glider dagene sammen og pludselig gik det op for mig, at december er lige rundt om hjørnet. Jeg er et julemenneske helt ind i sjælen og plejer at kæmpe med en alt for tidlig julestemning allerede omkring oktober. I år er månederne dog gledet sammen og fordi jeg efter Samos kom til en varmere destination, er sommeren ikke rigtig sluttet og efteråret, og dermed julestemning, har ladet vente på sig. Men vi nærmer os jo faktisk december måned. Jeg tog derfor på julepyntsindkøb med et par kollegaer. Nu har vi lidt, vi kan pynte lejligheden med. Julepynten her på øen er faktisk ikke særlig pæn, men jeg tror nu nok, at det skal blive hyggeligt.

På fredag kommer min mor på besøg og hun har lovet at tage lidt julepynt med. Så skal det nok blive jul alligevel. Jeg kan allerede mærke, at jeg er begyndt at komme lidt mere i steming. Julemusikken er fundet på Spotify og jeg er begyndt at kigge efter julekalendere, der kan streames her.

Her er årets juletræ:

12277160_10153415713448702_1859373712_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste tips kommer fra gæsterne...