Julefiskeri

Jul i 25 graders varme…

Det er godt nok svært at finde julestemningen frem i disse dage. Vi har kørt på hele december med julekalender, julegodter og en pyntning, der er Gertrud Sand værdig, men der mangler noget nu, hvor vi skriver d. 24 december.

Det er forkert, at der udenfor er 25 grader og palmetræer. Det er også forkert, at mit arbejdsskema siger kl. 8.30-20.30. Det er egentlig også forkert, at jeg skal på fiskerestaurant og have laks som julemiddag. Det er faktisk meget forkert, at jeg ønsker vennerne glædelig jul over Facebook uden at have drukket et eneste glas gløgg med dem i december. Og mest af alt er det forkert, at jeg ikke skal være sammen med familien juleaften og pakke gaver op, der har gemt sig under juletræet.

Sådan er guidelife i julen. Det værste er nok, at vi, fordi vi arbejder på et koncepthotel, skal vi arbejde hele dagen og hele aften for at sikre os, at gæsterne kommer i julestemning. Spørger du guiderne, så er der ikke en eneste af dem, der er i julestemning.

Da stemningen i vores team ikke er den bedste, er der ingen, der har taget initiativ til at arrangere en julemiddag. Derfor har jeg booket bord til en sen middag på byens bedste fiskerestaurant. Det minder ikke om jul, men jeg tror også, at det værste man kan gøre i denne situation, er at forsøge, at genskabe noget, der ikke kan genskabes. Derfor skal denne aften bare være hyggelig. Intet andet!

Nu skal det ikke lyde som om, at jeg er ked af det, for det er jeg ikke. Jeg havde besøg af min mor i starten af december og der julede vi på højtryk. Juleaften er bare en dag som alle andre, og holder man den ikke den 24 december, så kan man jo bare holde den en anden dag!

Med disse ord, vil jeg ønske en glædelig jul fra palmeparadiset, hvor vi måske ikke er i julestemning, tilgengæld har vi 25 grader og masser af solskin.

1feab76f44e40c084d5495ce7236c9dd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefiskeri