Jul i Disneyland Californien

Friday Findings – Julepodcast

Foto: juleekspert.dk 

Så skriver vi snart december og så det er jo oplagt at komme med en lille juleanbefaling i denne uges Friday Findings.

Kender du Daniel Røde? Daniel er Danmarks ultimative største julenørd. Man kan vist godt sige nørd, uden at fornærme ham. Han har i årevis haft bloggen Juleekspert, som hvert år efter sommerferien starter op og bruger hele efteråret på at skabe julestemning.

Daniels lille juleimperium er igennem årenes løb blevet udvidet og nye ideer er blevet testet, så googler man lidt rundt, så dukker der både julekalendere, julesange og ølbrygning op. I år udvides bloggen med en julesweaterwebshop, for er der noget Daniel i høj grad er kendt for, så er det hans passion for ugly christmas sweaters.

Sidste år lancerede han en julepodcast, hvor han inviterede kendte danskere i studiet til en julesnak. I år gentages successen med en ny podcast, der sætter fokus på julekalendere igennem tiden. Igen i år med gæster. Jeg glæder mig til at høre mere og tager nok også lige et genhør med sidste års podcast.

Er du ikke allerede i julestemning, så skal lidt tid i selskab med Daniel Røde nok sørge for, at du kommer det.

Lyt med her.

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Globetrotter På Dybt Vand er i november med i en konkurrence om at blive månedens plusblogger, læs mere om konkurrencen her. #Bloggersdelightplus

1 kommentar

  • Tusind tak for din dejlige anbefaling. Jeg ser den først nu, men den var da super skøn.

    De bedste julehilsener
    Daniel Røde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Disneyland Californien