Gratis oplevelser i London

Friday Findings – Expedition Happiness

Foto: Facebook

Denne uges Friday Findings kræver et netflixabonnemt, men har de fleste mon ikke sådan et?! Dette års rejsefilm er uden tvivl den tyske film, Expedition Happiness. Bare rolig, den er på engelsk! Filmen er produceret af et ungt tysk par, der sælger alle deres egendele og sammen med deres hund tager de til USA, opkøber en gammel skolebus, som de sætter i stand og omdanner til deres hjem. Herefter går turen igennem Canada og USA inden de slutter i Mexico.

De har selv filmet undervejs, hvilket der er kommet en autentisk og meget æstetisk rejsefilm ud af. Turen har sine ups and downs og det hele er taget med. Filmen fungerer både som inspiration til kommende roadtrips, men kan også ses udelukkende for de smukke naturbilleder og den gode historie.

Søg efter Expedition Happiness på Netflix.

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis oplevelser i London