Min sommerdestination 2015 er....

Fødselsdag og feriebookning…

Selvom jeg er kommet i den alder, hvor fødselsdage ikke har den samme betydning længere, så valgte jeg alligevel at gøre lidt ekstra ud af dette års kage. I modsætning til tidligere år, hvor der slet ikke har været en kage!
Måske er det alt den ventetid, der giver en lyst til at kaste sig ud i kreative projekter. Derfor så årets lagkage sådan ud… (Alt er i øvrigt lavet fra bunden)

På #Guidelife fronten sker der ikke rigtigt noget for tiden. Jeg venter stadigvæk på min afrejsedato. Den var jeg blevet lovet i sidste uge af det danske kontor, men eftersom det er det svenske kontor, der booker billetterne, så var de vist ikke helt enige i den udmelding. Sådan er det jo i branchen, det er jeg jo så vant til! I weekenden bestilte jeg uniform og min mor har været så sød at give mig et gavekort til et par transfersko, så den udgift er strøget af listen. Jeg har af princip bestilt Turen går til Samos og Laos, så jeg har et sted at starte med forberedelserne, men derudover fylder jobbet ikke så meget lige nu.
Til gengæld har jeg sammen med en ven booket fly og hotel til en weekend i Lissabon. Vi har to gode venner, der bor og arbejder i byen, så det var jo oplagt at besøge dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommerdestination 2015 er....