Mails fra Star Tour

Min sommerdestination 2015 er….

Så kom mailen endelig. Den mail, både jeg og samtlige mennesker i min omgangskreds, har ventet på. Mailen med min destination!!! Endelig kan jeg give folk et svar, når de spørger hvor jeg skal hen. Mine tætteste venner er holdt op med at spørge, for det blik jeg sender som svar siger vist alt! Min tålmodighed er for længst brugt op og jeg var efterhånden kommet i tvivl om, hvorvidt jeg nogensinde ville få at vide, hvor jeg skulle hen.
I sidste uge skrev Star Tour, at vi i denne uge ville få destinationen. I morges begyndte beskederne at tikke ind på Facebook. Folk modtog deres destinationer og delte dem, imens vi andre måtte se med fra sidelinien og ønske tillykke. Facebook summede hele dagen af glade guider, der fik deres destinationer og sidst på eftermiddagen var turen endelig kommet til mig.
Jeg var godt nok nervøs, for der er visse destinationer, som jeg ville være ked af at skulle bruge et halvt år på, men i dag var åbenbart min lykkedag for de næste seks måneder skal jeg tilbringe på Samos!
Jeg er virkelig tilfreds med Samos. Jeg vil gerne se mere af det græske øhav og Samos har jeg endnu ikke været på. Samtidig er det en mindre destination sammenlignet med Kreta og Rhodos, hvilket bestemt også tiltaler mig. Samos åbner d. 10 maj, så jeg får lige et par måneder mere i Danmark inden kursen går mod varmere himmelstrøg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mails fra Star Tour