Bådklargøring

Turen går til Island…

… Lige om lidt, nærmere bestemt i morgen, rejser jeg en tur til Island. Det er en rejse i forbindelse med mit arbejde, men det ændrer ikke på, at jeg altid har drømt om at besøge Island. Jeg har da sat mine ben på øen nogle gange efterhånden i forbindelse med mellemlandinger på vej til USA, men dermed kan jeg jo ikke påstå, at jeg rent faktisk har oplevet Island.

Det kommer jeg til i næste uge. Jeg skal rejse med en glaciolog (Jeg ved ikke, om det også hedder det på dansk) og en gruppe amerikanske studerende, så vi skal ud og kigge på is og sten. Det er langt fra et almindeligt turistbesøg, da vi skal ud og vandre på gletchere og se nærmere på, hvordan den underjordiske aktivitet har påvirket overfladen. Selvfølgelig skal vi også tilbringe et par dage i Reykjavik, så der bliver tid til at se den mere befolket del af Island.

Jeg glæder mig rigtig meget og føler mig heldig over at have et arbejde, der sender mig til et sted i verden, som jeg altid har ønsket at besøge.

img_9047

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bådklargøring