Breaking News: Nu som guide hos Star Tour!!!!

Ventetid…

Jeg er stor tilhænger af, at man skal leve sit liv i nuet og ikke konstant kigge frem i tiden. Vi har kun et enkelt og meget kort liv, så det skal ikke spildes på at vente på noget, der sker engang i fremtiden. Livet begynder ikke når vi bliver færdige med uddannelsen, får drømmejobbet, møder manden, får børn osv. Livet startede den dag, vi blev født og selvom det kan være fristende at tage en time out, så holder livet ikke pause. Derfor skal det leves i nuet!

Lige for tiden har jeg dog meget svært ved at leve op til min egen livsfilosofi. Jeg har længe været lidt på stand by både mht. job og med livet generelt, men der har hele tiden været en mulighed for, at jeg kunne skifte retning, hvis der pludselig dukkede noget nyt op. Det kan jeg ikke længere, for nu har jeg sagt ja til et job, der betyder, at hele mit liv bliver vendt på hovedet. Jeg har fundet en fremlejer til min lejlighed og om en måned står jeg uden tag over hovedet. Der er altså ingen vej tilbage! Men det betyder også, at jeg ikke kan foretage mig andet end at vente. Vente på at jeg får min destination og afrejsedato. Jeg befinder mig ikke særligt godt i denne venteposition, så jeg har brugt lang tid på at tænke over, hvordan jeg bedst kan acceptere, at mit liv faktisk er gået i stå!

Det er ikke nemt, men jeg fylder mine dage ud med ting, der gør mig glad og fokuserer på at skære de ting væk, der holder mig nede. Jeg mediterer og dyrker yoga for at skabe ro og balance, og finder små projekter, som jeg få dagene til at gå med. Det er hårdt, men det skal nok gå, for pludselig tikker mailen fra Star Tour ind og så får jeg travlt!

Indtil der sker noget spændende igen, som jeg kan fortælle om her på bloggen, har jeg lavet en række indlæg, som dækker noget, jeg ofte bliver spurgt om, nemlig hvordan man får jobbet som guide. Jeg har tre gange søgt og fået tilbudt jobbet som guide, så min viden vil jeg give videre til andre, der kunne tænke sig at søge. Derfor poster jeg tre indlæg med mine erfaringer i forhold til det at søge job i charterbranchen. De vil blive postet over de næste par uger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking News: Nu som guide hos Star Tour!!!!