Et besøg i Auschwitz

Friday Findings – Crazy Christmas Cabaret

Foto: Ekstra Bladet

Ja, jeg ved det godt! Det er alt for tidligt at snakke jul, men visse juleforberedelser kræver altså at blive planlagt i god tid. Især denne uges Friday Finding.

Hvert år siden 1982 har den britiske skuespiller Vivienne McKee taget et lille stykke af den britiske jul med til Danmark i form af Crazy Christmas Cabaret. Det startede med en lille intim komedie på Cafe Teatret, men har de sidste mange år været en kæmpe succes i Glassalen i Tivoli. McKee blander den tradtionelle britiske Christmas Cabaret med den danske humor og det kan vist roligt siges, at hun har ramt plet. Forestillingen spiller for fulde huse det meste af november og hele december i Tivoli i København, hvorefter den tager til Hermans i Aarhus og spiller et par dage.

Sidste år meldte London Toast Theatre (der står bag produktionen) ud, at 2017 var det sidste år med Crazy Christmas Cabaret, hvilket mildest talt blev modtaget meget dårligt. Publikum var slet ikke klar til at tage afsked med det, der i mange år havde været en juletradition. I foråret blev det så annonceret, at julen 2018 vil blive det ultimative sidste år med Crazy Christmas Cabaret.

Derfor skal du allerede nu slå til, hvis du skal sikre dig en billet og det synes jeg, at du skal. Der er nemlig mange, der skal ind og tage afsked med McKee og co. Har du aldrig oplevet en Crazy Christmas Cabaret, så er det sidste chance!

OPDATERING: En pålidelig kilde fortæller mig, at året Crazy Christmas Cabaret alligevel ikke bliver den sidste. Men billetten skal i hus alligevel, dette bliver årets største comeback!

Læs mere her.

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et besøg i Auschwitz