Kommer du ikke til at savne...

Packing 2.0

For efterhånden en del dage siden lagde jeg alt det, der skal pakkes i kufferten, på spisebordet. Der var godt nok meget og bunken voksede i løbet af ugen. I går nat besluttede jeg, at nu var det rette tidspunkt kommet til at putte det hele i kufferten. Kufferten blev lukket og da jeg løftede den, blev jeg noget forskrækket over, hvor tung den var. Mit bud var tæt på 26-27 kg, mindst!!!
Her til morgen lånte jeg en badevægt og blev forbavset, da den viste knap 18kg!!!! 18 KG og jeg må have 23kg med!
Det er både en god og en dårlig nyhed. Den gode er, at jeg må pakke hele 5 kg mere, hvilket er rigtig meget! Den dårlige er, at jeg vist skal træne min arme lidt mere, hvis 18kg føles som 27kg!

Der er to dage til afrejse! I dag sagde jeg farvel til hesten og i morgen skal jeg lege med-instruktør på min sidste bodycombat-time i fitnesscentret. Så er jeg vist også klar til at tage afsted!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer du ikke til at savne...