Turen gå til Samos

25 dage til ny destination

Sommeren er fløjet afsted. Om bare 25 dage flytter jeg til Lanzarote, hvor jeg skal arbejde henover vinteren som Guest Relation Host på vores Blue Village-resort. Jeg har ikke gjort mig de store tanker om, at jeg skifter fra serviceguide til Guest Relation, men jeg glæder mig til at komme et nyt sted hen.

Jeg har, som en af de få på destinationen, fået min flybillet. Derfor ved jeg, at jeg flytter d. 9 oktober. Turen til Lanzarote bliver lang med mellemlandninger i Athen, London og en overnatning på Gran Canaria, inden jeg sætter mine fødder på Lanzarote.

Stemningen her på Samos er også nået til det punkt, hvor det vist er meget godt, at vi snart skal videre. De fleste er flyttet mentalt og resten er vist bare træt af det hele her. Jeg var selv ikke helt klar til at komme tilbage efter ferien. Jeg kan godt mærke, at der skal ske nogle forandringer snart. Det gør der heldigvis også om 25 dage!

2015-09-14 13.24.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen gå til Samos