Træning i en travl guidehverdag

Turen går til Lissabon

Kufferten er pakket for i morgen meget tidligt går turen til Lissabon. Da jeg midlertidigt er flyttet fra København, skal jeg op i nat og med toget mod Lufthavnen. Det er svært at vende sig til den tanke, når jeg normalt kan komme til lufthavnen på ti minutter.
Med på turen skal en af mine gode venner fra min guidesæson i Tyrkiet. Vi er et firkløver fra den sæson, der har holdt sammen og nu er to af dem flyttet til Lissabon for at arbejde. Derfor var det oplagt at tage en forlænget weekend og samle troperne igen.
Jeg har aldrig været i Portugal, så jeg er klar til at opleve byen og området.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i en travl guidehverdag