Fødselsdag og feriebookning...

Træning i en travl guidehverdag

Hvordan opretholder jeg den sunde livsstil, som er en naturlig del af mit liv i Danmark, når jeg flytter til Grækenland?
Da jeg flyttede til Egypten meldte jeg mig ind i et lille fitness center, men jeg havde meget svært ved at få presset træningen ind i mit travle arbejdsskema. Jeg forsøgte at løbe nogle ture, men området vi boede i, var ikke inspirerende at løbe i. Sund mad var nærmest umulig at opstøve i Egypten, så min tid i Sharm, var ikke speciel sund. Jeg var ret ked af, at jeg hurtigt blev sløv og fik dårlig samvittighed over, at jeg ikke kunne passe på mig selv.
Både i Emiraterne og i Tyrkiet forsøgte jeg at presse lidt træning ind i form af svømning og gåture, men da jeg ikke havde andre at træne med i mit team, blev det hurtigt svært, at få nogle gode rutiner.

Derfor har jeg gjort mig mange tanker om, hvordan jeg kan skabe de gode rutiner både i forhold til mad og træning. Jeg er pescetar, hvilket i sig selv er en udfordring i udlandet. Heldigvis flytter jeg til Grækenland, så der er et godt grundlag for en salatbaseret kost. Det græske køkken er generelt et sundt køkken og de gange, jeg har været på ferie på de græske øer, har det ikke været svært at få lækker og sund mad.
Træningen derimod kan godt gå hen og blive et problem, hvis jeg ikke får indarbejdet nogle gode vaner fra starten af. Et fitness center med Les Mills-holdtræning er nok for meget at forlange. Løb er udelukket pga. min hofte og gåture kan i sig selv være en udfordring i perioder.
Jeg ved også godt, at arbejdet optager meget tid og derfor vil jeg under ingen omstændigheder have mulighed for at træne, som jeg gør nu, så det må handle om prioriteter. Derfor har jeg valgt at prioritere yogaen højest. Det kan være både styrkende, afslappende eller anstrengende, afhængigt af min træning. Samtidig er det mentalt uundværligt for mig i perioder, hvor jeg har meget at tænke på.
Jeg er bare ikke særlig god til at rulle måtten ud derhjemme. Jeg foretrækker at træne med andre, hvilket jeg jo ikke kan være sikker på, at jeg kom komme til.

Netop da jeg var allermest irriteret over min manglende motivation for hjemmetræning, så jeg på Instagram at min ultimative yndlingsyogi, Rachel Brathen havde lanceret en række videoer på nettet. Jeg har en gang taget en time hos hende og det var den bedste yogatime nogensinde. Derfor ved jeg at disse videoer kommer til at fungere. Det er ti videoer af 20 min, så de er perfekte til at presse ind i en travl arbejdsdag. Det er vigtigere at dyrke 20 min yoga hver dag end at hive sig selv i fitness centret i to timer en gang hver 14 dag.
Jeg ved godt, at jeg vil være nødt til at skære ned på træningen, men det er vigtigt for mig, at jeg stadigvæk kan rulle måtten ud og tage et øjeblik for mig selv og mærke efter, hvordan kroppen har det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag og feriebookning...