Turist i eget land: Locations fra Tidsrejsen

Juleferie i Disneyland Paris

Selvom julen er på vej væk med hastige skridt, så vil jeg alligevel lave et lille throw back-indlæg til min miniferie i Disneyland Paris i begyndelsen af december. Jeg er kæmpe fan af Disneys temaparker og af store temaparker i det hele taget, så et par dage i Disneyland er det, der skal til for at komme i julestemning (Disney og jul hører jo sammen i de flestes bevidsthed)

Min partner in crime, når det kommer til rejser til temaparker er min mor, så hun var selvfølgelig også med denne gang. Dette er mit 12. besøg i Disneyland Paris. Var der nogen, der sagde fanatisk??? Jeg har efterhånden set det, der er at se i Paris. Jeg skal da ikke ligge skjul på, at jeg foretrækker de amerikanske parker og vil til enhver tid hellere til Disneyland i Californien end til Paris, men en tre dages tur til Californien er bare ikke mulig!

Så er det jo rart, at man kan få et Disneyfix her i Europa. Desuden er Disneyland i Paris pyntet så flot til jul, så det er en sand fornøjelse at besøge parken ved juletid. Det var dog en meget kold og lidt våd fornøjelse denne gang. Tilgengæld var køerne korte og vi nåede at prøve en masse forlystelser, shoppe en del og spise rigtig god mad.

Her kommer et lille udpluk af mine billeder.

Juleudsmykning på Hotel Sequoia Lodge.

En næsten tom park fra morgenstunden.
Olaf og jeg.
 Max fra Max og Mule
 Juleudsmykning i Studios.
Det nye Ratatouille-område i Studios.

Luftballon over Disneyland.

Disneyland by Night

Vil du vide mere om Disneyland Paris, Disneyland i Californien eller Walt Disney World i Florida, så tag et kig på min hjemmeside, der bærer præg af ti års fascination af Disneys temaparker.
Så er der kun tilbage at sige et forsinket:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist i eget land: Locations fra Tidsrejsen