Turist i eget land: Dragør i december

Turist i eget land: Locations fra Tidsrejsen

I sidste indlæg reklamerede jeg lidt for Dragør på Amager, som i december er gået all in på julehyggen. Fordi året julekalender på DR er filmet i Dragør, så har byen selvfølgelig modtaget en del opmærksomhed. Det var slet ikke meningen, at jeg skulle følge med i Tidsrejsen, men pludselig var jeg hooked og så måtte jeg jo også en tur til Dragør. Jeg bor på Amager, så der var ikke tale om en længere rejse.

Jeg var i Dragør d. 23 december, hvor jeg blandt andet var rundt til nogle af de kendte locations fra julekalenderen. Dragørs turistkontor havde til lejligheden lavet en fin app (som jeg omtalte i sidste indlæg) Ved at følge den kom jeg rundt til de forskellige steder. Dragør er en lille by, så den lille byvandring tog ikke så lang tid, men jeg nåede da at se disse locations.

Camillas hus fra 1984.

Dixies hus.
Sofies cykel. (Den stod foran Dragør Museum)

Tårnet som Sofie hopper ud fra, da hun skal tilbage til 2044 og redde Dixie (Hun har godt nok hoppet langt for at ramme vandet for tårnet står ikke langs vandkanten! #TheMagicOfMovies)

Farmor og farfars hus som er pyntet lige så fint som på tv. Mon beboerne efterhånden er trætte af os julekalenderturister???
Selvom der hverken er nisser eller julemænd i Tidsrejsen, så havde en lille nisse alligevel fundet vej til Dragør.
Så har jeg kun tilbage at ønske glædelig jul, selvom jeg er lidt sent på den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist i eget land: Dragør i december