Eksotiske IKEA

Jeg fik en pakke…

Det er ved at være noget tid siden, men eftersom vores internet ikke fungerer, så jeg bagud i alt, der involverer sociale medier. Det er meget mærkeligt, men man mister faktisk interessen for internettet, når man ikke har adgang til det dagligt. Det er nok bare til vi får det til at virke igen!

Men som sagt, for noget tid siden modtog jeg en pakke. Den blev sendt til hotellet, hvor jeg bor og arbejder, hvilket er en adresse, jeg ikke har givet til nogen. Mit efternavn var stavet rigtigt, men mit fornavn var ikke-eksisterende. Pakken havde ingen afsender eller noget brev. Den indeholdte bare en æske dansk pålægschokolade! Intet andet!!! Der var intet poststempel, så jeg kan ikke se, om pakken er sendt fra DK eller Spanien. Dog stod der en kode, der ligner en postdanmark sms-porto. Jeg ved ikke, om de bruger det i Spanien.

Jeg lagde et billede på Facebook og efterlyste det søde menneske, der synes, at jeg trænger til pålægschokolade, men ingen meldte sig! Vedkommende kan ikke være en del af min tætte omgangskreds, for de ved godt, at jeg ikke spiser chokolade, men det er jo tydeligvis en, der synes, at jeg fortjente noget sødt.

Jeg tror ikke, at jeg nogensinde finder afsenderen, men læser du med skal du have TUSIND TAK!

12122548_10153365585048702_2147939701543928814_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksotiske IKEA