Brev hjemmefra...

Destination: Unknown

I tirsdags var der sidste frist for at sende sin ansøgning til de næste to sæsoner, vinteren 15/16 og sommeren 16. Det er noget helt nyt, at vi skal søge to sæsoner frem, hvilket vi først vidste i sidste uge. Pludselig skulle der ikke bare tænkes frem til vinteren!
Mandag aften havde vi Destination Unknown, som er en aften, hvor dem, der har været på de store destinationer, fortæller om dem, om jobbet og hvordan det er, at bo der.

Mine ønsker til vinteren har hele tiden været ret klare. Jeg har søgt om at skifte position fra serviceguide til guest relation host, hvilket åbenbart ikke er så nemt, så lige nu betyder destinationen ikke så meget som positionen.
Intet er sikkert! Ofte er det tilfældigheder, der afgør hvor man ender, så spændingen er stor. Svaret kommer på onsdag. I følge dem, der har arbejdet flere sæsoner, så er den dag, sæsonens værste dag. Nogle bliver glade, andre bliver kede af det.

Nu må vi se, hvad der sker. Det gik jo meget godt, da jeg fik tildelt min første sæson, så mon ikke, det kommer til at gå denne gang også?!?

Vi holder nerverne i ro med vin!

Så er der søgt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brev hjemmefra...