25 dage til ny destination

Sæson-træthed og ros…

Det har været lidt et chok at komme tilbage efter ferien og opdage, at samtlige af mine kollegaer er kørt træt i jobbet her på Samos og kun ser frem til deres nye destination. Jeg har selv glædet mig til denne periode, hvor vi går ned i fly, så arbejds byrden bliver mindre, og der bliver tid til at slappe af og nyde det sidste af Samos. Vejret er så småt begyndt at blive køligere, så der er ingen undskyldning for ikke at komme lidt ud.

Men sådan skulle det ikke være. I stedet møder folk op med en træt og tvær attitude. Der bliver lavet mange dummy-fejl og alle er sure på alle…. Sådan næsten da! Jeg tror, at det er helt normalt, at alle glæder til at komme til deres vinterdestinationer og derfor mentalt er rykket videre, men jeg havde ikke forventet en så dårlig stemning.

Jeg vil dog ikke lade mig hive med ned i dybet, derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at holde humøret oppe og holde fokus, så jobbet stadigvæk bliver udført godt og korrekt. Jeg gør mit bedste for at se alle de positive sider ved, at vi nu nærmer os sæsonens afslutning.

I onsdags kørte jeg vores danske ø-tur. Jeg er jo meget glad for udflugter og jeg er altid helt høj, når jeg kommer hjem efter en god og vellykket udflugt. Sådan en havde jeg i onsdags. En lille og meget interesseret gruppe, der kom med gode spørgsmål og input undervejs.

I går, da jeg sad på vores service center, kom to af mine gæster fra ø-turen forbi. De kom bare for at rose mig. De havde haft en fantastisk tur og var meget imponeret over min viden! Tak tak!

Det er oplevelser som disse, jeg klynger mig til i disse tider, hvor jeg selv har svært ved at finde motivationen. Det er ingen hemmelighed, at jeg nød at være på ferie i Danmark og det satte mange tanker igang om fremtiden. Når jeg så har en god udflugt og møder glade og positive gæster, så minder det mig om, at jeg altså også har et ret lækkert job her på Samos!

11227389_10153297092628702_4134867215242039462_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 dage til ny destination