Velkommen til bloggen (eller hvad man nu siger)

Velkommen til bloggen (eller hvad man nu siger)

I stedet for det traditionelle “Hvem er jeg?” og “Hvorfor denne blog?”-indlæg, så vil jeg i stedet bruge det første indlæg til, at liste op, hvor du ellers kan finde mig. Hvis du så vil vide mere om, hvem jeg er, så kan du kigge der, ellers kan du bare starte fra bunden og følge med her!
Hele rejseskriveriet startede med min hjemmeside, som jeg for en del år siden oprettede. Den startede som en rodet amatørside, men jeg er efterhånden blevet ret stolt af den. Stepher.dk
Jeg er selvfølgelig også at finde på Instagram, som er mit yngling social medie. Jeg hader Facebook, men bruger det, fordi alle andre gør, dog synes jeg, at hele verden burde hoppe på Instagram i stedet for.
Jeg har en kæmpe kærlighed til alt hvad der har med Disney at gøre. Denne interesse deler jeg med en stor gruppe amerikanere på USAs største fan-site
www.disboard.com (The_Princess)
Jeg har tidligere blogget, da jeg arbejdede som rejseleder i Mellemøsten.
Jeg blogger også om andet en rejselivet. Hver anden uge blogger jeg om kultur på Danmarks største tøseblog.
På nær sidst nævnte, så er der en tydelig rød tråd i mit skriveri. Det handler om at rejse og opleve, hvilket også er planen med denne blog. Jeg vil ikke sætte mål for, hvor meget og hvor ofte, jeg vil blogge, for det vil være, når der er noget at blogge om.
Jeg håber derfor, at du vil læse med.
Hilsen Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til bloggen (eller hvad man nu siger)