On Boarding & Smile Academy -Kos

Vejret på Kos…

… Vi danskere elsker jo at snakke om vejret, så det er oplagt, at jeg fortæller lidt om vejret her på Kos. Det er dog slet ikke værd at snakke om! Her er simpelthen så mega koldt og blæsende, at jeg tror, at I har det bedre derhjemme. Alle går rundt og fryser (Der fik I lige en Kim Larsen-referance) Men det gør vi, fryser! Ingen af os havde forventet, at her var så koldt. Jeg håber, at jeg får tid til at købe noget tøj i Athen lufthavn, når jeg flyver til Samos på mandag. Jeg har slet ikke pakket nok varmt tøj. Dem, der allerede er på Samos fryser også helt vildt. Der er åbenbart ingen, der havde forventet, at det var så koldt. Jeg fryser fra jeg står op om morgen, til jeg går i seng for aften. Jeg sover med et kæmpe tæppe og vågner alligevel fordi jeg fryser. Mine fingre er konstant iskolde og jeg sidder hele tiden med to trøjer og halstørklæde, men alligevel ryster jeg af kulde. Sådan er vi flere, der har det, så det er ikke bare mig, der er kuldskær. Lige nu er det slet ikke eksotisk at være guide… I behøver ikke være misundelige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On Boarding & Smile Academy -Kos