Turist i eget land: Crazy Christmas Cabaret i Tivoli

Turist i eget land: Dragør i december

Er du blevet grebet af DRs julekalender i år?? Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg er stor fan. Det er ellers rigtig mange år siden, jeg sidst har fulgt med i en julekalender på tv, men i år er jeg blevet fanget. Tidsrejsen, som DRs nyindspillede julekalender hedder, har ellers hverken noget med jul eller nisser at gøre. Jo bevares, den foregår da i december måned, hvor der er pyntet op til jul, men jeg forventer ikke et besøg af julemanden i et kommende afsnit.

Men jeg er fan. Jeg synes, at skuespillet for en gangs skyld er virkelig godt og handlingen forstyrres ikke af sange, der gentages i hvert afsnit. Historien er spændende og ikke helt så forudsigelig, som den ofte er i julekalendere.
Tidsrejsen er optaget i Dragør på Amager og her har de grebet turistbolden og er løbet med den. Mangler du derfor en udflugtsmulighed her i dagene inden jul, så er en tur til Dragør en oplagt mulighed, hvor der hele december har været alverdens juletiltag. Der er julemarked på Badstuevælden, som inspireret af julemarkedet i Tidsrejsen. Her vil Caroline Castell komme på søndag d. 21 dec og synge titelsangen fra Tidsrejsen og der vil være mulighed for at komme på kalenderlågevandring. Dette er en ny tradition i Dragør, hvor der hver dag bliver arrangeret en lille byvandring til et nyt julepyntede vindue, der kan kædes sammen med byens historie. Se evt. deres facebookside her. Der bliver også arrangeret forskellige byvandringer og andre sjove juletiltag. Dragør gør virkelig noget ud af julen i år! Se evt. deres hjemmeside for tider

Som sagt er Tidsrejsen optaget i Dragør, derfor er der selvfølgelig også et hav af locations, du kan gå rundt og kigge på. Vil du opleve Dragør på egen hånd, så kan app’en Jul i Dragør hentes gratis. Her finder du et kort over de forskellige locations, så du selv kan lave en lille byvandring. Du vil nemt kunne genkende Dixies hus og farmor og farfars hus, samt de mange andre locations, da de er pyntet op, så de ligner sig selv fra tv-serien.

God jul fra Stephanie (som hverken bor i Dragør eller bliver betalt for at gøre reklame.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist i eget land: Crazy Christmas Cabaret i Tivoli