Et hav uden plastik

Tilmelding til sejlerskolen

Så er det første skridt taget i retning mod mit sejlerliv… Jeg har meldt mig ind i en sejlklub og har tilmeldt mig deres skole. Jeg brugte jo sensommeren på at finde den rette sejlklub og var ude og snakke med nogle forskellige. Jeg var også med ude på en aftentur i gaffelrigger (oldgammel træbåd) sammen med nogle ret rutinerede sejlere fra KAS, som var så søde og imødekommende. Jeg havde nok meldt mig ind hos dem, hvis ikke det lige passede med, at klubben på den anden side af samme havn har spækhuggere (en bådtype, ikke befri Villy-fisken) til deres elever. Jeg er ikke specielt interesseret i at sejle træbåd, så valget faldt på Sundet, hvor man som førsteårselev sejler i glasfiberbåde.

Selvom sejlsæsonen ikke er gået i gang, så starter undervisningen allerede i marts med et introforløb på land. Det bliver spændende og jeg glæder mig helt vildt. Skoleforløbet tager to år, så det bliver lige så spændende at se, hvem de andre elever er. Jeg skal trods alt tilbringe en del tid med dem.

Nu er der kun tilbage at vente på, at vi rammer marts. Nedenfor er der lidt billeder fra sidste sæsons allersidste sejltur, som for mit vedkommende fandt sted i et meget gult og meget stort (og meget lånt) sæt sejlertøj. Jeg drømmer om at få mit eget sæt inden sejlersæsonen starter. Jeg er sikker på, at man hurtigere bliver en god sejler, hvis man er flot klædt på!

2016-09-28-19-01-48-1 2016-10-09-17-26-48 2016-10-09-18-00-57 2016-10-09-20-54-10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hav uden plastik