Indien T/R

Til frokost på Celebrity Constellation…

Som opvarmning til mit krydstogt til Norge (som starter i morgen) var jeg til frokost på Celebrityskibet Constellation, som i forbindelse med en Baltisk sejlads lå til i Københavns havn. 
Celebrityrederiet er amerikansk og hører ind under Royal Caribbean. Celebrity er flådens luksuriøse afdeling med 11 skibe fordelt på fire klasser. Constellation hører til i Millennium-klassen.

Med sine 294 meter i længden og 32 meter i bredden er hun en stor dame, dog slet ikke blandt flådens største skibe. Hun kan have 2034 gæster og over 1000 besætningsmedlemmer om bord af gangen. Der er altså tale om en hel lille flydende by.

Dagen startede med en sikkerhedstjek samt inddragelse af vores pas. Vi skulle jo nødig snige os med til næste havn, som i øvrigt var Amsterdam. Herefter blev vi vist rundt til de mange faciliteter. Fitness center, forskellige barer, teatersal, pool dæk og meget mere. Der er nok at tage sig til, især hvis man er glad for mad og alkohol. Det var et tilbagevendende punkt hos vores guide, det her med at spise. Det er åbenbart en stor og meget vigtig del af det at være på krydstogt. Der er ihvertfald flere barer, lounges og snack stationer fordelt rundt omkring på skibet og meget af det er inkluderet i prisen. Det undrede mig, at der ikke var flere gæster i fitness centret for med alt det mad har man da brug for at bevæge sig.

Efter at have fået et indtryk af dette meget smukke skib og alt hvad det havde at byde på, blev det vores tur til at blive fodret på bedste krydstogt-manér. Vi blev sluppet løs i noget nær den største buffet, jeg nogensinde har set. Der var næsten for meget at vælge imellem, men jeg tænker at man nok sætter pris på de mange valgmuligheder, hvis man skal spise frokost her hver dag i en uge.
Mætte af både mad og indtryk måtte vi pænt forlade skibet igen. Det kan dog meget vel tænkes, at dette ikke blev sidste gang vores veje mødes.

Jeg kan nu glæde mig over, at det i morgen er min tur til at gå ombrod på et krydstogtskib af denne størrelse, når MSC Poesia tager mig en tur til de norske fjorde. Jeg har dog pakket lidt ekstra sportstøj, hvis nu maden er lige på god som på Constellation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indien T/R