Jordomsejling på Guide Online

Sæsonafslutning!

11667249_10153376186869566_7576048275822485060_n

3 dage…. Det er så lang tid der er, til jeg flytter til Lanzarote. Jeg er helt klar til at komme videre. De fleste er allerede taget afsted. Så er vi kun 2 skandinaviske guider tilbage til den sidste uge. Jeg sidder på Guide Online og hun tager rundt på hotellerne på service. At alle er taget afsted, betyder også, at vi kun er to tilbage i vores gård. Her bliver meget tomt! De sidste dage skal dog gå med at gøre rent og pakke inden jeg flyver fredag morgen.

Forleden dag fik vi vores destinationer for sommeren 2016. Som noget nyt skulle vi denne sommer søge både vinter- og sommerdestination på samme tid. Jeg blev meget overrasket over at få mit førstevalg til sommeren 2016. Jeg er jo det, man noget så nedern kalder Blueberry, altså førstesæsonsguide, så det, at jeg får mit førstevalg, er ret stort. Og nå ja, jeg har fået job som Guest Relation Host på Rhodos!

Skal vi lige blive ved Blueberry-betegnelsen?! Det er meget vigtigt for visse guider, at minde en om, at man er ny i firmaet. Det er noget, der skal pointeres igennem hele ens første sæson. Derfor er man Blueberry. Ofte er man nærmest ikke et individuelt menneske, men omtales blot som Blueberries! Sjovt nok, er det ofte de yngre og mere usikrer guider, der har behov for at statuere sig. Jeg tager det ikke så tungt. I princippet er jeg ved at afslutte min fjerde sæson som guide, jeg har bare skiftet firma undervejs. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordomsejling på Guide Online