Planlægning af Japanrejse - Kyoto

Planlægning af Japanrejse – Tokyo

I skrivende stund er der kun 12 dage til vi hopper ombord på flyveren med kursen mod Japan. En drømmerejse, som vi har haft i tankerne i snart et år og lige om lidt tager vi altså afsted. Derfor satte vi os ned i sidste uge og fik programmet på plads og dermed også Tokyo, som har været den sværeste by, nok fordi der er så mange muligheder, at vi har måtte skære fra.

Læs mere om den overordnede plan her.

maxresdefault

Vi lander i Tokyo om formiddagen, men på trods af, at vi flyver om natten, så beregner vi en del jetlag. Som gravid må jeg ikke bare ligge mig til at sove på flyet, men skal op og gå en gang i timen, så det bliver nok ikke til meget søvn. Så den første dag står bare på en gåtur rundt i Ueno, den bydel, vi skal bo i. Vi skal bo på Hotel Lungwood, som ligger lige ved Nippori station og med Ueno park et par kilometer derfra, skal den første dag bruges på at indsnuse stemningen.

Dagen efter er en søndag, så det sætter nogle begrænsninger i forhold til åbningstider, men så vidt vi har kunne læse os frem til, så har Akihabara-området åbent. Det skulle være et moderne shoppingområde, hvor de unge, der klæder sig ud som manga-figurer kommer og shopper.

shibuyacr_3492084b

Mandag tager vi til Shibuya, hvor den berømte Shibuya crossing er. Det store trafikkryds med en fodgængerovergang, der går for at være den travleste i verden. Det siges, at i myldrertiden krydser over 1000 mennesker krydset hver gang, der bliver grønt. Shibuya er også kendt for deres Metropolitan Government Building, som er en statsejet bygning med en udkigsplatform, der giver en fantastisk udsigt ud over byen. Det er en knap så velbevaret hemmelighed, at man skal vælge denne bygning fremfor det berømte skytower, hvis man vil se byen ovenfra. Om aften har vi planer om at besøge den berømte robotrestaurant, som går for at være en af de underligste oplevelser i Tokyo.

robot-restaurant-tokyo-japan-shinjuku-0909-800x532

Tirsdag tager vi ind mod centrum og ned til havnen, hvor vi skal besøge det berømte fiskemarked, Tsukiji og ellers bare suger det sidste af storbyen til os.

20160823015818_2049518070_12721_9

Onsdag morgen hopper vi nemlig på en bus og kører til Mt. Fuji. Planen var at bestige bjerget, men efter at en graviditet kom i vejen, har vi besluttet os for at tage til en nærlæggende sø, hvor det forhåbentligt er muligt at komme på en lille bådtur. Naturen i området ser helt fantastisk ud, så den vil vi nyde, inden vi tager tilbage til Tokyo og pakker. Torsdag morgen hopper vi nemlig på Shinkansen og kører til Kyoto.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af Japanrejse - Kyoto