Bådklargøring i bådkollektivet

Planlægning af Japanrejse – Kyoto

Som nævnt lige her, er jeg igang med at planlægge en rejse til Japan til maj. Selvom den overordnede plan er på plads, så kniber det lidt med at få de enkelte dage fyldt ud, da der simpelthen er så meget at kigge på. Hvad skal man vælge, og hvad skal man vælge fra? Tokyo er den sværeste, så den venter jeg lidt med endnu. Så indtil videre er Kyoto på plads, sådan overordnet set. Der er intet, der er helt fast, da det kommer an på dagen, vejret og lysten.

Kyoto bliver vores tredje stop i Japan og er tænkt som en kontrast til Tokyo. Hvor Tokyo repræsenterer det moderne Japan med neonlys og menneskemylder, byder Kyoto på rolige templer, smukke haver og autentisk historie. Byen har kun 1,5 millioner indbyggere og var tidligere Japans kejserlige hovedstad. Byen bærer stadigvæk præg af dens historie, så det er her, vi satser på at se templer og Geishaer.

Man oplever altid en by bedst, ved at bevæge sig rundt i den til fods. Derfor har vi fundet nogle vandreture, der tager os rundt til nogle af de steder i byen, hvor vi måske ikke havde fundet hen på egen hånd. Begge ruter, samt flere andre findes lige her til fri afbenyttelse.

Når vi rejser til Japan vil jeg være i uge 22 af min graviditet, derfor er intensiteten i vores program blevet sat en smule ned. Vi har derfor valgt to halvdagsvandreture, for at være sikker på, at jeg ikke bliver overbelastet. Det giver også god tid til at indsnuse stemningen i byen.

Foruden at gå byen tynd, skal vi også en tur til Nijo Castle og Kinkakuju (det gyldne tempel) som er to af hovedattraktionerne i Kyoto. Vi har kun tre overnatninger inden turen går tilbage til Tokyo, så det gælder om, at få mest ud af dagene.

Vi skal i øvrigt bo på Daiwa Roynet Hotel som er lidt et sats, da vi havde meget svært ved at finde et ledigt hotel, der lå tæt på togstationen. Men at dømme ud fra hjemmesiden, ser det jo ret lækkert ud.

kinkakuji-golden-pavilion-kyoto-japan

my-town-kyoto-japan-geisha-district-1

rickshaw-tour-in-arashiyama-kyoto-tour-2-3165_1514172771

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bådklargøring i bådkollektivet