Sakura festival i København

Planlægning af Japanrejse – Disneyland

Lige om lidt rejser vi til Japan. Tænk at et års planlægning, opsparing og snak nu endelig er lige om hjørnet.

Når folk spørger min kæreste, hvilke steder vi skal besøge i Japan, så svarer han Tokyo og Kyoto. Når de spørger mig, så svarer jeg Tokyo, Kyoto og Disneyland. Dem, der kender mig ser det som en naturlig rejseplan fra min side. Dem, der ikke kender mig, undrer sig over, at to voksne mennesker tager til Disneyland, men det gør vi altså!

Jeg har i over 15 år dyrket Disney temaparker som en hobby og har bestemt ikke tænkt mig at lade muligheden for at besøge en asiatisk park gå forbi. Min kæreste har aldrig besøgt en Disneypark, til trods for, at han har boet i Californien (Hvad fanden er der galt med manden!!!) men efter et par videoer på Youtube, har han indrømmet, at det ser ret fint ud og, at vi godt kan bruge et par dage der.

chiba-tokyo-disneyland-dreamy-easter-70616

Tokyo Disneyland Resort ligger kun en kort tur med tog fra Tokyo Station. Det består af to temaparker, fire disneyhoteller (og en række “good neighbor”-hoteller) og et shoppeområde. Disneys egne hoteller er MEGET dyre, så vi har fundet et billigt alternativ, der ligger et par km fra Disneyland. Planen er jo, at tilbringe dagene i parkerne.

tokyo-photo-disneyland-castle

Disneyland-parken minder meget om de amerikanske parker med de klassiske lande (Adventureland, Westernland (Japans udgave af Frontierland), Fantasyland og Tomorrowland) Main street er skiftet ud med et overdækket Worlds Bazar og derudover findes også Critter Country og Toon Town og selvfølgelig et slot i midten. En del af forlystelserne går igen fra de amerikanske parker, men enkle skiller sig ud. Shows og parader er unikke for Tokyo Disneyland og i midten af april startede de deres 35 års fødselsdagsfest, så der er en del helt nye tiltag i parken, som er åbnet i forbindelse med fødselsdagen.

1_kr-rxiy-hakso9j29vn9ea

Disney Sea er en unik park, der kun findes i Tokyo Disneyland. Den er ikke ejet af Disney, hvilket gør, at den har et helt unikt udtryk. I stedet for lande, er den inddelt i havne, der alle ligger ned til en stor sø. Hvis jeg kun havde en enkel dag i Tokyo Disneyland (hvilket heldigvis ikke er tilfældet) så havde jeg valgt at besøge denne park. Det siges, at det er den flotteste Disney temapark i verden, så det glæder jeg mig til at kunne be/afkræfte.

Vi har to hele dage i området, så det bliver til en dag i hver park, hvilket jeg sætter stor pris på. Det er dejligt, at have tid til at opleve begge parker samt området omkring, inden vi pakker sammen og siger farvel til Japan.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sakura festival i København