Afbudsrejser, last minute, tilbud!

Nu må vi igen rejse til Egypten.

I dag er der sket to rigtig gode ting. I morges skrev min veninde, at hun havde fundet en god og billig afbudsrejse til Rhodos, så vi skyndte os at booke og tager af sted allerede på søndag. To uger har vi til at opleve øen. Egentlig har jeg aldrig været den store charterfan, men jeg er dog begyndt at holde af rejseformen, som er meget andet end store all-inclusive resorts. Vi skal bo på et lille hotel i Faliraki, tæt på stranden og med gode busforbindelser til resten af øen.
Imens jeg delte min rejseglæde på Facebook, tikkede der en anden god nyhed ind. Udenrigsministeriet fraråder ikke længere rejser til Sharm El Sheik og Cairo i Egypten. Siden marts har udenrigsministeriet frarådet rejser til Sharm El Sheik til trods for, at der er stille og fredeligt på destinationen. I Cairo er der af og til uroligheder, så der kan jeg bedre forstå det, men nu må man altså rejse til det skønne land igen.
Sharm El Sheik er slet ikke min kop te, når der gælder ferie, men efter at have arbejdet der en sæson som guide, har jeg alligevel et tilhørsforhold til byen der gør, at jeg glæder mig over at, der er åbnet op igen. 
Egypterne blev ufatteligt hårdt ramt af Det Arabiske Forår tilbage i 2010 og er aldrig rigtig kommet på benene igen. De har brug for turismen mere end nogensinde, derfor er det gode nyheder, at vi danskere igen kan tage dertil. Jeg glæder mig også på mine egyptiske venners vegne, som nu igen har udsigter til et job og en indkomst. Mange af dem har forladt familie og børn i Egypten for at tage arbejde i udlandet, hvor deres arbejdsforhold er endnu værre end de var i Egypten. 
Jeg håber, at der forbliver ro i landet, så egypterne kan genopbygge deres levevis. Vi kan hjælpe ved at besøge landet, som byder på noget for enhver smag.
Uanset om du er til spektakulær dykning, afslapning på stranden, vilde diskoteker, unik kultur og historie eller smukke naturlandskaber, så kan Egypten tilbyde det.
Billederne nedenfor viser lidt af mit Egypten. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afbudsrejser, last minute, tilbud!