Enden på rejsen... Hikkaduwa, Sri Lanka

Nomineret til Liebster Blog Award

Skærmbillede-2016-04-09-kl.-18.12.31

Egentlig er jeg ikke så meget for de der “facts om mig”-indlæg, da de ikke helt passer ind i mit blogtema, men jeg blev alligevel lidt nysgerrig og meget beæret, da Cille fra Cilles Univers nominerede mig til Liebster Blog Award, som er for små upcoming blogs. Det er en god måde, at få sin egen blog ud til flere og samtidig finder man selv nye blogs, som måske er værd at følge i fremtiden. Jeg ligger alligevel syg her på Sri Lanka, så er der noget bedre, end at udfordre det ustabile internet med en lille leg!

Jeg har fulgt Cilles blog, da hun boede og studerede i Singapore, hvor hun fortalte om en meget anderledes hverdag, langt fra det, vi kender hjemmefra. Derudover blogger Cille også om fashion og indretning, så tjek hendes blog ud! Tak for nomineringen 😀

Reglerne for Liebster Blog Award er simple:

– Du skal først og fremmest takke den blogger, du fik nomineringen fra
– Vise Liebster Blog Award logoet på din blog
– Besvare de 11 spørgsmål, som du har modtaget af bloggeren, der nominerede dig
– Skrive 11 selvvalgte facts om dig selv
– Nominere 11 nye bloggere (med 1000 følgere eller derunder)
– Lave dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede bloggere skal svare på

Mine svar på Cilles spørgsmål
1: Hvad fik dig til at starte med at blogge: Jeg har i mange år haft en rejsehjemmeside, men savnede muligheden for at gå i detaljer med mine rejseoplevelser, samt skrive på mere daglig basis. Jeg gjorde mig store overvejelser inden jeg startede bloggen, for det skulle ikke være et projekt, der døde efter 6 måneder eller som stak i alle retninger. Derfor valgte jeg, at lave en rejseblog, der ikke er så personlig, som mange andre blogs er, men mere informerende. Det er også mit mål, at få nogle gæstebloggere indover, der kan skrive om nogle af deres unikke rejseoplevelser… anyone?
2. Beskriv din blog med tre ord: Rejseinspirerende, Eksotisk, Informerende.
3. Hvad laver du i din fritid: Dyrker sport og yoga, læser bøger og planlægger nye rejser.
4. Hvilke bloggere er dine favoritter: Jeg er stor fan af Rachel Brathen, der er en svensk yogainstruktør. Hun er meget på de sociale medier og har også en blog, som hun dog ikke opdaterer så tit. Til gengæld er hun konstant på Facebook, Instagram og Snapchat. Jeg er også for nylig begyndt at følge bloggen Optur, som er en ung pige, der har kastet sig over sejladsen. Hun skriver både sjovt og fangende.
5. Hvad vil du gerne blive bedre til? Jeg træner yoga for at blive mere smidig, så det er vel også noget, man bliver bedre til.
6. Hvad var din bedste oplevelse i 2015? Nu ligger 2015 meget langt væk og jeg havde mange gode oplevelser. Et par af dem var at flytte til Grækenland og opleve en hel sommer i den græske kultur. Det var også fedt, at komme til både Athen og London, efter at jeg havde fået ø-kuller på lille bitte Samos.
7. Hvad er dine grundtips for at skabe en god blog? Overvej om indholdet er relevant for andre end dig selv og din dagbog. Brug nogle gode og anderledes billeder.
8. Hvad er dine største ønsker og drømme? Jeg håber, at jeg resten af mit liv, vil kunne leve lige så privilegeret, som jeg gør nu. At jeg altid vil have den frihed til at opleve og møde verden, som jeg har nu.
9. Hvad er du mest til, når det kommer til shopping? Det oplagte ville jo være, at sige flybilletter, men jeg er faktisk også ret glad for tasker.
10. Har du nogensinde ønsket at gøre noget fra din fortid om? Generelt prøver jeg at lade være med at fortryde det gjorte, for der er jo ingen mulighed for at lave det om. Der er da ting, jeg fortryder, men jeg ved også, at jeg handlede ud fra bedste overbevisning i øjeblikket.
11. Hvad står der i den sidste SMS, du sendte? “Jeg hopper i en tuk tuk nu.” Den skrev jeg i går, da jeg skulle ud og spise med min kollega.

11 selvvalgte facts om mig:
1. Jeg har en drøm om, at nå rundt til alle Disney-parker i verden.
2. Det eneste jeg savner fra Danmark, når jeg er i udlandet, er rugbrød.
3. Jeg har ikke noget TV og savner det heller ikke.
4. Jeg er pascetar, hvilket betyder, at jeg ikke spiser kød fra landdyr.
5. Jeg elsker at tage billeder…
6. … Derfor er instagram det bedste sociale medie
7. Jeg er vild med ballet og kan blive fuldstændig paralyseret, når jeg ser en balletforestilling.
8. Jeg elsker elefanter.
9. Størstedelen af min garderobe er købt i udlandet, da jeg er dårlig til at shoppe hjemme.
10. Jeg elsker at dyrke Body Combat, selvom jeg på ingen måder går ind for vold.
11. Jeg er ekstrem dårlig til at finde på random facts om mig selv!

Mine nominerede blogs:

Sejlerpigen.dkTilverdensende.dkCammi.dkFrkblomst.dkMitkoldeeventyr.bloggersdelight.dkMitetogalt.dkCecilieschr.bloggersdelight.dksabinej.bloggersdelight.dkLidtbedreliv.dkmadebysaschac.bloggersdelight.dknikolinemor.bloggersdelight.dk

Mine spørgsmål til de nominerede blogs:
1. Fortæl om din blog
2. Hvad vægter du højest hos andre bloggere?
3. Hvilken type blogs læser du ikke?
4. Hvor drømmer du om at rejse til?
5. Hvem ser du op til?
6. Hvad er det vildeste, du har prøvet?
7. Hvor kunne du aldrig finde på at rejse hen, og hvorfor?
8. Hvilke blogs læser du?
9. Hvilken bog har du sidst læst?
10. Beskriv din drømmedate
11. Hvad glæder du dig mest til i 2016?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enden på rejsen... Hikkaduwa, Sri Lanka