Min Bucket List

Jeg vil også væk….

2016-01-06 10.41.41-1

Jeg har lige været en tur nede på havnen og hilse på et par venner, der kom forbi Playa Blanca i forbindelse med deres videre tur til Fuerteventura. De havde bare en rygsæk på ryggen, en lejebil, der venter på dem på den anden side og absolut ingen planer. Hvor ville jeg gerne med. Jeg trænger til at komme væk fra Playa Blanca, fra hotellet, fra teamet og fra gæsterne. Hverdagene ligner hinanden og lige for tiden laver jeg ikke andet end at stå op, gå på arbejde, træne og gå i seng. Jeg ved godt, at mange vil påstå, at sådan ser de fleste menneskers arbejdsdag ud, men her foregår alting på et og samme sted.

For tiden går vi igennem en udskiftning i teamet. Der er flere, der tager hjem, og det betyder, at nye vil komme til. Det påvirker selvfølgelig os alle sammen, da vi så skal til at lære nye op. På den anden side, er det altid dejligt med lidt nyt blod.

Heldigvis sker der snart spændende ting og sager, som jeg ser frem til. Om blot fire dage hopper jeg på et fly til Europa. Turen går til London. Temperaturen i London bliver en interessant oplevelse, da jeg ikke har et eneste stykke vintertøj. Jeg har investeret i hue og luffer, men frygter stadigvæk, at min sommerjakke tager livet af mig!!!

Når jeg kommer hjem fra London, er der under en måned til jeg hopper over på den andenside af Atlanten til Mexico. Det er dette, der holder mig oppe, når alting bliver lidt for trist på det lille hotel.

Husk at stem på min blog, som er med i kampen om, at blive Danmarks Bedste Rejseblog. STEM HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Bucket List