Sommerballet på Christiania

Hvem fanden er Paddy Kelly?

IMG_7625

Jeg er hoppet på toget til Jylland, nærmere bestemt Haderslev, for at høre den tyske sanger Michael Patrick Kelly synge. Hvem er det? spørger du nok. Hvis jeg siger Paddy Kelly og The Kelly Family, er der så noget, der ringer? Ja, dem fra Tyskland med langt hår… Ja, nogle af dem laver stadigvæk musik… Nej, det er ikke sådan noget folkemusik, som det var engang (selvom det ikke have gjort noget, hvis det var!)

thekellyfamily445w

Og ja, jeg er taget til Jylland for at høre en af dem synge. Jeg har været meget stor fan af The Kelly Family siden jeg var 10 år og har været til utallige koncerter med dem. Jeg er vokset op med dem og med deres musik, som selvfølgelig har ændret sig i takt med at de blev ældre, men det blev jeg jo også. I dag laver de ikke længere musik sammen, men flere af dem har soloprojekter kørende og en af dem er Michael Patrick Kelly, eller Paddy, som han var kendt under i 90’erne.

IMG_7653

I min optik er Paddy både den flotteste mand i verden og indehaveren af verdens bedste sangstemme, så når han gæster Danmark, så står jeg klar. Mange af dem, der kommer til sådan en koncert er som jeg, gamle Kelly-fans, som stadigvæk dyrker musikken i bedste teenage-idoldyrkelsesstil. Da alle har en fælles interesse og ofte ikke møder så mange andre i deres omgangskreds, der lytter til musikken, så er de fleste meget åbne og udadvendte til koncerterne. Derfor er det heller ikke noget problem, at jeg tager afsted alene, for den første jeg møder foran koncertstedet, er en, jeg kender fra Facebook. Og så går det ellers bare fremad med nye bekendtskaber.

Selve koncerten er også helt fantastisk. Der bliver spillet en rigtig god blanding af nyt, gammelt, meget gammelt, covers og fællessang. Der er en god energi både hos Paddy og hos publikum og alle er høje, da koncerten slutter. Jeg skal overnatte i Haderslev, så jeg bliver hængende efter koncerten med nogle af de andre. Vi var heldige, for Paddy vælger efter en times tid at komme ud og få taget billeder og sludre med folk. Det er til trods for, at hans manager havde sagt tidligere, at han ikke gjorde. Paddy gør som Paddy vil!

IMG_7660

Jeg føler mig så heldig, at jeg i så tidlig en alder fandt en passion, som jeg har bevaret og er vokset op med. Stephanie 10 år dyrkede The Kelly Family, købte alle deres CD’er, VHS-bånd, bøger, postkort og t-shirt. Lærte sig tysk, så hun kunne læse det tyske musikblad Bravo, hvor der hver uge stod noget om familien, lærte sig spansk, så hun forstod de spanske sange og tog til alle de koncerter, hun kunne slippe afsted med. Musikken betød så meget for mig allerede dengang og prægede mit liv i meget høj grad. I dag, 23 år senere er det Stephanie 33 år, der står til koncerten og i øvrigt også har købt den nyeste CD. Musikken betyder stadigvæk alt. Det er stadigvæk det mest spillet musik i mit hjem. Stilen har ændret sig, familien er gået solo og alle er blevet voksne, det er jeg jo også!

IMG_7630

Vil du høre lidt fra koncerten, så har jeg lagt en kort video op her.

Så er der billedespam:

IMG_7567

IMG_7570 IMG_7573 IMG_7574  IMG_7579 IMG_7580 IMG_7586 IMG_7592  IMG_7600 IMG_7605 IMG_7608 IMG_7611 IMG_7620 IMG_7621 IMG_7622 IMG_7627 IMG_7634 IMG_7635 IMG_7637 IMG_7638 IMG_7639 IMG_7641 IMG_7644 IMG_7646 IMG_7647

3 kommentarer

 • Linda

  Spot on! Fantastisk konsert og sikke et dejligt menneske han er. Mødte ham også efter sammen med min søster. Det lever vi på længe nu! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tak for nogle kanone billeder. Og er enig; det var en meeeega fed koncert, som altid. Paddy skuffer bare aldrig 🙂
  Vi ses sikkert til næste koncert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Øjenguf ☺ den mand er for lækker og kan sådan genkende mig selv i din beskrivelse. Koncerten i Haderslev var en af de bedste til dato 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerballet på Christiania