Japan i billeder

Friday Findings – Sailing La Vagabonde

Foto: Sailinglavagabonde.com

Den første omgang Friday findings forbinder bloggens to hovedtemaer, nemlig sejladsen og rejselysten. For en del år siden stødte jeg tilfældigvis på youtube-kanalen, Sailing La Vagabonde, som blev drevet af et ungt australsk par, der netop havde overtaget en båd i sydeuropa. Nu ville de sejle ud og opleve verden. Deres sejlkundskaber var begrænset, men de var ivrige efter at lære og delte ud af deres erfaringer i takt med at de gjorde dem.

Her nogle år efter sejler de nu jorden rundt for anden gang. Deres youtube-kanal er vokset, hvilket har medført en del privilegier. Blandt andet er båden blevet opgraderet til en katamaran og videoerne er af væsentlig højere kvalitet, men parret deler stadigvæk rundhåndet ud af deres erfaringer og er ikke bange for at indrømme deres fejl, så andre kan lære af dem. Deres videoer er spækket med smukke klip fra de skønneste steder i verden, så drømmer man ikke allerede om langturssejlads, så kommer det efter et par episoder af Sailing La Vagabonde.

Se Sailing La Vagabonde her

Hver fredag kommer jeg med en lille anbefaling til at kickstarte weekenden på. Det kan være alt lige fra rejsedestinationer, anderledes oplevelser, rejseblogs, bøger, tips på rejsen og meget mere. Friday Findings er ikke reklamer eller sponsoreret indhold, men udelukkende mine personlige anbefalinger. Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japan i billeder