Farvel Blue World

Første uge i DK, nyt job og ferie!

2016-02-08 19.25.42

Så er det en uge siden, jeg forlod Lanzarote og jobbet hos Star Tour. Jeg landede fredag aften og drønede ned til min mor på Sydsjælland for at ompakke kufferten inden turen igen gik til København, hvor jeg mandag morgen startede på mit nye job!

Jeg har fået job hos Dansk Studie Center, der arrangerer højskoleophold for unge i udlandet. Jeg skal stå for tekstarbejde og salg på deres lille kontor i Allerød. Det er min ultimative drømmestilling, da jeg både får lov at skrive, men også sidder med kundekontakt. Jeg er vild med konceptet, som kombinerer fremmede kulturer med relevant undervisning og grænseoverskridende aktiviteter. Alt sammen opleves i grupper med andre unge, der alle får et godt skub til at komme ud og stå på egne ben.

Som om det ikke var fedt nok, at jeg har fået en spændende stilling hos et rejsebureau i DK, så blev jeg samtidig headhuntet til at arbejde som rejseleder for dem. Alle grupperne sendes afsted med en dansk rejseleder og ja, det er så også mig. 2-4 måneder om året skal jeg med ud i verden. Og vi snakker altså om de eksotiske destinationer som Vietnam, Thailand, USA, Australien, New Zealand osv… Jeg skal allerede afsted som rejseleder på min første tur om halvanden uge, hvor turen går til Maldiverne og Sri Lanka. To måneders oplevelsestur med 30 unge skabninger!

Jeg forstår stadigvæk ikke helt, hvordan det er lykkedes mig at få sådan et job, hvor jeg både kan være hjemme i DK og lave noget af det, jeg synes er sjovest samtidig med, at jeg bliver sendt rundt i verden til spændende destinationer!

Jeg har allerede haft min første uge på kontoret, som var en meget travl, men også spændende uge. Der blev taget så godt imod mig og jeg sidder med en mavefornemmelse, der siger mig, at det her nok skal blive godt! Men inden det for alvor går løs, hopper jeg på en fly tværs over Atlanten. Jeg snupper lige en uges ferie i Mexico, for nu har jeg jo været i kolde Danmark i en hel uge. Så nu er det på tide at komme ud under varme himmelstrøg igen!

2016-02-12 15.48.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Blue World