Julestemningen er kommet til Lanzarote

Fint besøg fra Danmark

I morgen har vi endnu en stor ankomst. Præcis som alle andre fredage, men i morgen sidder min mor på flyet fra Kastrup. Jeg glæder mig så meget til hun kommer. Det er ved at være længe siden, hun bestilte rejsen, så jeg har glædet mig i meget lang tid. Sidste gang min mor besøgte mig, var i min første sæson i Egypten, så i morgen er en stor dag!
Hun skal bo på vores hotel og jeg har været så heldig at få 3,5 fridage, hvilket er rigtig meget i Guidelife. Det er jo nærmest en miniferie!
Vi skal både på udflugter, ud og hike i området og sidde på hendes terrasse og læse bøger. Det bliver et fantastisk afbræk i en ellers meget travl og lidt småkedelig hverdag.

2015-11-26 11.55.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestemningen er kommet til Lanzarote