Iskolde London

Farvel Star Tour…. Goddag drømmejob!

Sæsonen her på Lanzarote har på ingen måder levet op til forventningerne og efter tre måneder med dårligt arbejdsklima, ubeboelige lejligheder og respektløshed langt ud over det acceptable, har jeg valgt at forlade den blå verden. Jeg har på tre måneder ændret mig fra at være glad, positiv og udadvendt til at være indelukket, negativ og fuldstændig ligeglad med, hvorvidt jeg gør et godt stykke arbejde eller ej. Det er skræmmende, hvad få måneder i helt forkerte omgivelser kan gøre ved en.

Jeg begyndte derfor at søge nyt job i januar, da jeg ikke ønsker at tage hjem uden job. Jeg var dog kommet dertil, at jeg faktisk kunne finde på at tage et hvilket som helst job, bare jeg kunne komme væk herfra.

Rent tilfældigt kom jeg forbi et firma, som søgte en salgsmedarbejder. Ansøgningsfristen var tæt på, men firmaet tilbyder et produkt, som jeg finder meget spændende og som passer perfekt sammen med mine rejseinteresser. Det lød som et drømmejob, så jeg skyndte mig at søge det.

Få dage efter var jeg til jobsamtale over Skype, hvor jeg blev præsenteret for en stilling, der strakte sig langt udover salg. Den indeholdte ALT, hvad mit drømmejob skal indeholde! Det var nogle nervepirrende dage fra jeg kom i betragtning til mit drømmejob, til jeg fik en mail med en bekræftelse på, at de ville have mig. Jeg stod midt på vores store parkeringsplads med nyankomne gæster omkring mig og hoppede af glæde!

Jeg er endnu ikke helt klar til at afsløre, præcis hvad mit nye job indebærer, men det er noget med spændende rejsekoncepter, som jeg får hænderne dybt ned i! Samme dag sagde jeg op hos Star Tour og bad om at blive sendt hjem hurtigst muligt, for mit nye job vil have mig NU! Jeg rejser derfor til Danmark d. 5 februar og starter nye eventyr allerede d. 8 februar!

Alt går hurtigt nu og jeg kæmper for at holde stressniveauet nede, men jeg glæder mig til at kunne dele planerne for de næste par måneder her på bloggen, for hold nu kæft, hvor bliver det vildt!!!!

2016-01-15 16.05.43

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskolde London