Iceland // Niceland del 3

Et rejseår 2017

Traditionen har i mange år været, at jeg til nytår kigger tilbage på årets rejser. Mit indlæg fra sidste år melder om palmestrande og vilde elefanter. I år skal vi noget mere lokalt og med en del mere sne.

Nu er det et år siden, jeg skiftede job og dermed sagde farvel til den eksotiske verden med hvide sandstrande og palmer. Til gengæld har jeg været enormt heldig i forhold til mine arbejdsrejser, som dog ikke har budt på varmegrader, nok nærmere det modsatte. Hele to gange har jeg fået nogle fantastiske naturoplevelser fyldt med is og sne. Men lad os begynde med begyndelsen.

Jeg startede januar med en weekendtur til London, skarpt forfulgt at en tur med min afdeling til Stockholm. Herefter har jeg været i Stockholm så mange gange, at det ikke længere er værd at nævne. Min første rigtige arbejdsrejse gik til Island, som du kan læse om og se billeder fra her. Efterfølgende tog jeg på en researchtur til Riga, Tallin og Helsinki.

Sommeren blev brugt på en forlænget weekend til Bornholm samt en weekendtur til Berlin. Efteråret bød på en weekendtur til Ærø og sidst men ikke mindst, årets højdepunkt, en uge nord for polarcirklen i Lapland. Den kan du læse om her. Året sluttes af i Manchester, England, hvor 2018 også bydes velkommen.

img_9900Stockholm

img_9240

 

img_0009Berlin

img_0024Berlin

img_9126Island

img_9780Bornholm

img_0112Ærø

6a07a6b2-3f9b-40f1-8fd7-ff779af75193Lapland

db5980e1-75e0-4b5f-98c9-0fc221051d9fLapland

Der er ingen tvivl om, at 2017 ikke har været et rejseår, men mit motto er blevet efterlevet til fulde:

Besøg mindst ét nyt sted hvert år.

Derudover har året budt på et par sejlture, blandt andet kapsejladsen Sjælland Rundt, samt en mindre kapsejlads med overnatning i Dragør og en pinsesejltur til Hven. Jeg håber, at sejlturene til næste år bliver lidt længere og måske også flere af dem.

img_9420Pinsetur til Hven

img_9678Sjælland Rundt

img_9977Kapsejlads til Dragør

2018 byder allerede på flere planlagte ture til både Tyskland, Polen, Sverige og så den helt store ferie til Japan, men meget mere om det senere. Rigtig godt nytår herfra. 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iceland // Niceland del 3