Yoga på Sri Lanka

Enden på rejsen… Hikkaduwa, Sri Lanka

Vi er ankommet til Hikkaduwa og er gået ind i sidste fase af rejsen. Det betyder at om sølle 3 uger, sætter vi igen fødderne på dansk jord. Tiden er fløjet afsted og jeg forsøger virkelig at nyde det. Selvom jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark og starte et liv op der, så klynger jeg mig til tanken om, at jeg skal nyde varmen, friheden, poolen, lyden af bølgerne, gratis mad, der bliver serveret, når jeg ønsker det, ingen rengøring og alt det andet, der følger med jobbet lige nu!

Hikkaduwa er lidt af et paradis. Stemningen er kørt helt i ro, ikke kun på vores lille hotel, men i hele byen. Her findes en god blanding af unge backpackere, ældre tilflyttere, børnefamilier og solorejsende. De er her alle sammen og jeg forstår det godt! Sri Lanka tog mig med storm allerede første gang, jeg satte fødderne i Hikkaduwa. Resten af den smukke ø har kun gjort forelskelsen stærkere, men der er ingen tvivl om, at Hikkaduwa har gjort udslaget. Her findes alt, hvad man har brug for uden at vesten har overtaget byen og gjort den til en tropisk kopi af det kendte hjemmefra. Byen har en stor lokal kultur, som giver denne blanding af det kendte og det eksotiske.

Byen er en hippieby, hvor surfere, backpackere og andre, der har sat tempoet ned, mødes og nyder livet. Det gør vi også! Selvfølgelig er folk begyndt at snakke om, at vi snart skal hjem og tilbage til vores normale hverdag. Det skal jeg ikke. Jeg skal hjem til en ny hverdag, der kommer til at adskille sig meget fra det, jeg kender! Derfor skal jeg sådan passe på, når snakken går på det derhjemme, for det skal jo ikke være mig, der minder dem om, at det snart er slut!

IMG_7114

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga på Sri Lanka