Året første sejltur

En stille tur på havet

Efter en meget voldsom sejlads i sidste uge, bød turen i mandags på en helt anden en af slagsen. I modsætning til sidste uge, hvor vi blev kastet rundt i bølgerne, så var vandet denne gang fuldstændigt stille. Vinden var nærmest ikke-eksisterende, hvilket betød, at vi langsomt kom ud af havnen og havde god tid til, at forstå, hvad der egentlig foregår, når man sejler ud af en havn for sejl.

Ude på vandet døde vinden helt og sammen med de andre skolebåde fra sejlklubberne i Svanemøllen, lå vi og drev rundt uden helt at komme nogen vegne. Grunden til, at jeg nævner skolebådene, er fordi de fleste private bådejere ville nok ikke gide sejle ud i en død vind eller også ville de tænde motoren.

En motor er ikke en luksus, som er os forundt, tilgengæld lå der en paddel i båden og så måtte vi jo bare bruge armene, når vi ville frem. Sejladsen stod i stor kontrast til sidst og selvom det var rart at komme ud og få et større overblik over båden og sejladsen, så er det altså lidt kedeligt i længden, at drive rundt uden vind.

Vejret var dog skønt, det var varmt og udsigten fejlede jo ikke noget.

img_9363

img_9366

img_9365

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året første sejltur