Orlando Florida: Temaparkernes mekka og rumraketternes startbase!

Breaking News: Nu som guide hos Star Tour!!!!

Så tør jeg endelig sige det højt! Nu er det helt officielt… Jeg er blevet ansat som guide for Star Tour med start i foråret 2015!!!!
Det er længe siden, at jeg blev tilbudt jobbet, men jeg skulle lige have en officiel mail fra dem, inden jeg turde råbe for højt om det og den mail kom så i fredags.

Indtil videre ved jeg intet om hverken destination, afrejsedato eller træningsforløb. Det kommer “in the near future” som der så fint stod i mailen. Jeg håber, at nærmeste fremtid er snart!
Derfor kan jeg ikke fortælle så meget andet, end at jeg skal gennemføre et online træningsforløb inden jeg rejser og så kommer resten af træningen på destinationen. Der er altså ingen guideskole!
Inden jeg rejser, er der en del, der skal forberedes/lukkes ned herhjemme, men meget om det i kommende indlæg.

For bloggen betyder det, at den bliver mere rettet mod guidejobbet og mit liv i udlandet (Til stor glæde for min mor, der gerne vil følge med!). Den kommer til at indeholde hverdagsting og oplevelser af mere personlig karakter end hidtil, hvor den har fungeret som en generel rejseblog. Så jeg håber, at I vil følge med i forberedelserne til det næste kapitel i mit liv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orlando Florida: Temaparkernes mekka og rumraketternes startbase!